Webdesign

Webdesign wordt vaak gezien als het complete traject van de bouw van een website. Het is in feite alleen het design van de online applicatie, de vormgeving sluit aan bij uw huisstijl. Webdesign is een doorlopende taak, alle functionaliteit zullen wij vormgeven en laten aansluiten bij uw huisstijl.

Een internetsite wordt ontworpen aan de hand van de boodschap. Is uw doel:

 • Online verkoop
  Omdat wij werken met Open Source e-commerce systemen kan er veel aandacht aan het design en functionaliteit besteed worden. Wij richten uw webshop goed in zodat u via een toegangkelijk en uitgebreid CMS de winkel kunt beheren. Aan de hand van uw logistieke wensen kiezen wij een passende oplossing.
 • Community website
  U kunt uw website aanbieden als platform aan betrokkenen binnen uw doelgroep. Er onstaat dan "gebruiker gegenereerde inhoud"oftewel "user generated content". Wij zorgen voor een heldere structuur zodat de communicatie optimaal wordt.
 • Een dialoog met de doelgroep
  Wij zorgen er voor dat die dialoog plaats kan vinden. Wees bereikbaar en reageer snel op berichten van bezoekers, klanten.
 • Presentatie van uw bedrijf
  Wij besteden veel aandacht aan een goede, gesmeerde zoekmachine vriendelijke online bedrijfspresentatie.

In de praktijk gaat het doorgaans een combinatie van bovengenoemde motieven. Wij zorgen voor een goede balans tussen deze drie.

Bekijk onze portfolio voor verschillende websites.

icon-steleenvraag
icon-opensource
icon-belons

Neem contact op