Magento

Magento is het prijswinnende eCommerce platform wat het mogelijk maakt zeer krachtige webwinkels te bouwen.

Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product dat momenteel beschikbaar is.

En het beste van alles is dat Magento open source software is welke door iedereen vrij te gebruiken en te verspreiden is. Het Magento™ eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende mogelijkheden waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop. Met meer dan 425.000 downloads in de eerste 5 maanden na de lancering (op 31 mei j.l.) is Magento het snelst groeiende eCommerce systeem dat momenteel beschikbaar is.
bron: http://www.dutchento.org/

Technisch:
Magento is een open-source websapplicatie sinds 31 maart, 2008. Ontwikkelt door Varien, Doorontwikkelt en gebruik makend van het Zend Framework. 

Situatie schets:
Intendo heeft voor één van haar klanten een multifrontend Magento oplossing geboden. Wanneer u bijvoorbeeld naast uw hoofd webshop nog een discount/outlet webshop neerzetten, is Magento dus een zeer verstandige keuze. Misschien wordt het duidelijk door een plaatje:

situatie-magento

icon-steleenvraag
icon-opensource
icon-belons

Neem contact op