Over ons

Intendo -interactive- bouwt maatwerk websites met Open Source Software

Specialist in online oplossingen

Intendo is opgericht in 2003 door Eddy van den Berg. Na drie jaar heeft Intendo -interactive- zich aangeloten bij SmartNetwork.
Wij denken altijd vanuit het oogpunt van de klant. Daarom hebben wij vooral geinvesteerd in kennis van de online wereld. Zo kom je snel uit op Open Source software. Open Source software wordt veelal gemaakt door een groep enthousiaste programmeurs, developers en entreponeurs. Zij vormen een community en zorgen er voor dat andere programmeurs / developers er met hun geprogrammeerde software er op in kunnen haken.

Intendo heeft jarenlange ervaring en beschikt over een netwerk van specialisten met verschillende expertises. We belichten elke opdracht van meerdere kanten en kijken samen met u naar:

  • uw internetstrategie en het daarbij passende webconcept
  • de vertaling van dit webconcept naar het ontwerp;webdesign
  • de technieken en applicaties die in het ontwerp nodig zijn;webfunctionaliteiten
  • de manier waarop u uw site kunt bijhouden;content management systeem(CMS)
  • internet marketing door bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie
  • manieren om bezoekers actie te laten ondernemen zoals een goed ingerichte webshop

Zo komen we tot een totaaloplossing voor uw specifieke internetvraagstuk. Wij voorzien u niet alleen van een product zoals een website of een webshop. Intendo zoekt altijd  naar de beste online oplossingen voor uw organisatie. Door Open Source systemen te gebruiken, zijn wij in staat hoogstaande functionaliteiten aan uw website toe te voegen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij kijken met u mee, denken met u mee en geven u advies. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u met uw site en online marketing alles uit het internet haalt wat er in zit!

Eddy van den Berg
icon-steleenvraag
icon-opensource
icon-belons

Neem contact op